Voit hakea jopa 60.000 euron lainaa

Täytä hakemus ja saat heti henkilökohtaisen, kilpailutetun tarjouksen

Lainaesimerkki


*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Lue kuinka helppoa lainojen yhdistäminen on

1. Valitse lainasumma ja aika

Laskurin avulla näet arvion kuukausierästä ja lainasummasta. Täytä esitiedot.

2. Tee lainahakemus loppuun

Täytä lainahakemus. Suosittelemme että täytät kaikki kentät, jotta sinulle voidaan tarjota mahdollisimman edullinen lainatarjous. Avio- ja avoliitoissa suosittelemme että käytätte yhteishakijaa, jos haluatte edelleen alentaa lainakuluja.

3. Valitse lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joista sinun kannattaa valita edullisin. Lainatiedot ovat selkeästi esillä, mutta sinun täytyy itse valita mistä otat lainan. Me toimitamme sinulle tarjoukset nähtäville.

4. Nosta laina tilillesi 
 ja maksa vanhat lainat pois

Kyllä. Nyt sinulla on vain yksi edullinen laina aikaisempien useiden kalliiden sijasta. Yksi laina, yhdet kulut - Edullisempi arki.Ilmainen palvelu joka tekee sinulle ison säästön lainakuluissa – siksi niin suosittu. 

Palvelumme avulla kilpailutat lainatarjoukset aina 60.000 euroon saakka täysin ilmaiseksi. Palvelumme kerää sinulle tarjotut lainatarjoukset yhdelle sivulle, josta pääset valitsemaan parhaan. Kysymme sinulle henkilökohtaiset lainatarjokset useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

Miksi käyttäisit palveluamme?

Meidän avulla sinun ei tarvitse itse kilpailutaa ja pyytää kaikkia lainatarjousia erikseen jokaiselta tarjoajalta. Me kilpailutamme lainatarjoukset ja sinä säästät.
Palvelu on täysin ilmainen, hakemuksen tekeminen on ilmaista  eikä sido ottamaan uutta lainaa.

Kyllä. Hakemuksen tekeminen ei maksa mitään eikä sinun tarvitse hyväksyä sinulle tarjottua lainaa, mutta saat varmuutta talouden suunnitteluun kun tiedät millaisin henkilökohtaisin ehdoin voit lainaa tällä hetkellä saada.