Lainojen Yhdistäminen

Se on helpompaa kuin luuletkaan. Näin se toimii:

1. Laske vanhat lainat yhteen

Ynnää yhteen kaikki vanhat luotot ja velat jotta saat kokonaislainasumman tietoosi. Esimerkiksi 25 000 euroa.

3. Valitse lainatarjous

Saat useita lainatarjouksia, joista sinun kannattaa valita edullisin. Lainatiedot ovat selkeästi esillä, mutta sinun täytyy itse valita mistä otat lainan. Me toimitamme sinulle tarjoukset nähtäville.

2. Tee lainahakemus

Täytä lainahakemus. Suosittelemme että täytät kaikki kentät, jotta sinulle voidaan tarjota mahdollisimman edullinen lainatarjous. Avio- ja avoliitoissa suosittelemme että käytätte yhteishakijaa, jos haluatte edelleen alentaa lainakuluja.

4. Nosta laina tilillesi ja maksa vanhat lainat pois yksitellen

Kyllä. Nyt sinulla on vain yksi edullinen laina aikaisempien useiden kalliiden sijasta. Yksi laina, yhdet kulut - Edullisempi arki.

Lainaesimerkki

*) Esimerkki lainan kustannuksista: luoton ollessa 10.000 € ja takaisinmaksuajan 5 vuotta on kuukausierä 232,5 €. Kuukausierä sisältää 5 € kuukausittaisen laskutuslisän ja 90 € avausmaksun. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 951 €. Nimelliskorko on 12,60 % ja todellinen vuosikorko 14,9 %.Luotonmyöntäjät tekevät lainatarjouksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä minimissään 4,5 % ja maksimissaan 30,6 %. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 2000 € – 60.000 € ja tarjottu lainasumma voi olla pienempi tai suurempi kuin haettu lainasumma. Tarjottava nimelliskorko on maksimissaan 20 % ja lainaan liittyvät muut kulut vuodessa maksimissaan joko 150 euroa tai 3,65 % lainasummasta, sen mukaan kumpi on pienempi.

Miksi käyttäsin LainaSuomi -palvelua?

Meidän avulla sinun ei tarvitse itse kilpailuttaa ja pyytää kaikkia lainatarjouksia erikseen jokaiselta pankilta ja lainantarjoajalta. Toimimme yhteistyössä Salus Group:in kanssa ja markkinoimme Salus Group:in luvanvaraista luotonvälityspalvelua. Palvelumme avulla kilpailutat hakemuksesi useilta eri pankeilta ja rahoitusyhtiöiltä.

LainaSuomi.fi, OEM NORDIC, Heikinahontie 6, 33820 Tampere