Online hakemus

24h/vrk, vastaus heti

03-41092000

Asiakaspalvelu

Arkisin 9:00 - 15:30

Puhelin, Sähköposti & Chat

Edullisempi laina on parempi laina

Jää enemmän rahaa itselle ja tärkeimmille.

Aloita hakemus

Lainamuodot palvelussamme

Kilpailuttamalla lainan saat aina parhaan tarjouksen ja henkilökohtaisen korkotarjouksen perustuen ilmoittamiisi tietoihin. Jos haluat valita itse ilman kilpailutusta, voit katsoa ajankohtaiset lainatarjoukset yleisellä korkotasolla tästä. 

Elä enemmän - Kilpailuta ja yhdistä luotot

Jos maksat tällä hetkellä pois useampaa pientä lainaa, voivat useat kulut rasittaa talouttasi huomattavasti enemmän kuin olisi mahdollista. Voit madaltaa kuukausittaisia kulujasi, sekä karsia lainan hinnasta uskomattoman paljon vain yhdellä toimenpiteellä: Yhdistelylaina. Maksa kaikki vanhat kalliit luotot kerralla pois hankkimalla yksi matalampikorkoinen laina. Maksat jatkossa vain yhtä lainaa ja yhden lainan kulut.

LainaSuomi.fi auttaa kartoittamaan ja hankkimaan edullisimman lainan markkinoilta. Suomen lainamarkkinoilla on tarjolla kymmeniä erilaisia kotimaisia ja ulkomaisia lainantarjoajia – varsin värikkäillä lainaehdoilla. Ero halvimman ja kalleimman välissä voi olla todella suuri. Me etsimme sinulle edullisimman ja saat itse valita mistä nostat lainasi. Palvelumme on maksuton.

Hakemus on 100% maksuton. Hakemus ei sido ottamaan tai nostamaan tarjottua lainaa. Saat lainapäätöksen heti. Kokeile oma kokotasosi ja katso paljonko sinä voisit säästää!

Korkokatto on nyt 10% 31.9.2021 saakka. Kilpailuta vanhat lainasi edullisemmalle korkotasolle ja säästä.

Kilpailutus Netissä

Aloita hakemus

Täytä tiedot ja aloitetaan hakemus haluamallesi summalle.

Kysyttävää? Mailaa meille tai soita. Hakemukselta löydät myös laina-chatin avuksesi. Keskustele asiakaspalvelumme kautta reaaliajassa.

Kysy lisää:

Tai soita:

Vertailemme vakuudettomia kulutusluottoja välillä 1000 - 60 000 euroa ja maksuajoilla 1-15 vuotta. Esimerkki lainakustannuksista: Luoton määrä 40.000 €. Nimelliskorko 4,50 %. Luoton todellinen vuosikorko 4,89 %. Avausmaksu 49 €. Takaisinmaksuaika 10 v. Luoton ja luottokustannusten yhteismäärä 50.407 €.